KITS home DVD authoring K.I.T.S. authoring
DVD authoring
MPEG mastering
Post production
Project management
DVD duplication

DVD authoring.
Vi lägger din produktion på DVD. Då gör vi också menyer, kapitel och interaktivitet. Allt enligt DVD specen. Du kan använda flera audiospår (stereo eller 5.1) till din video för t.ex. språkval, och du kan också texta på många olika språk. Vi har hjälpt till med både översättning och textning på ett flertal produktioner, till och med på persiska...

Vår DVD authoring resulterar i logisk master på DLT tape med "cutting information" för glas master tillverkning, eller en disk på DVD authoring media med all master information, eller en vanlig spelbar DVD-R (general media, sådan du kan köpa i varuhuset och bränna på din egen dator).

Spruce movie Spruce menu

DLT tape and authoring media burners


Vi använder Sonic Solution DVD Creator på MAC och Spruce Systems på våra Windows maskiner för DVD authoring. Båda systemen kan användas för att programmera i den maskinkod som går i DVD spelare, för att skapa egna funktioner och interaktiva script. DVD specifikationens fulla kapacitet kan utnyttjas för interaktiv träning/ undervisning eller spel. Båda systemen har bra realtidskodare för MPEG mastering, men våra kunder brukar föredra strömmarna från våra Vela Research MPEG realtidskodare.

Le Pas du Rieu, 81260 Le Bez, France
Tel + 33 563 73 34 00
ja, vi är svenskar...
info@karlbergstudios.com

uppdaterad av KITS